Samsun da fındık tarlasında çürümüş ceset bulundu!

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde fındık bahçesinde çürümüş kadının cesedinin bulunmasıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Samsun'un Çarşamba ilçesi Acıklı Mahallesi mevkisinde fındık bahçesine ot biçmeye giden Yaşar A. 6 Ağustos 2016 yılında hayvanlar tarafından parçalanmış ceset buldu. Durumun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosuna haber verilmesi üzerine özel bir ekip kuruldu. 
Konuyla ilgili olarak Samsun Valiliği açıklama yaptı;"13.05.2016 tarihinde Çarşamba ilçesinde kayıp olarak aranırken 06.08.2016 tarihinde Çarşamba İlçesi Acıklı Mahallesinde bulunan Fındık tarlasında Z. K. isimli şahsın çürümüş halde cesedi bulunmuştu.
Konu hakkında Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı 21.02.2018 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğüne gerekli çalışmaların yapılması için talimat göndermiş, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği olarak teknik ve fiziki çalışmalar başlatılmış, çok sayıda kişinin ifadeleri alınmıştı.
Yapılan saha çalışmaları, teknik ve fiziki çalışmalar, alınan beyanlar doğrultusunda maktule Z.K’nın öldürülmesi olayının şüphelileri olarak tespit edilen Y.E.I, Y.D, F.D, Ü.K ve E.A yakalanarak, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla 06.02.2019 tarihinde gözaltına alınmıştır.
Şüpheliler, 08.02.2019 tarihinde Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığına intikalleri sağlanmıştır.
İl Emniyet Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerimiz suçla mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir." denildi.