Samsun'da Dedektiflik Bürosu kayıp kızın bulunmasına yardımcı oldu

TAKİP ET

Objektif Özel Dedektiflik Bürosu ekipleri Samsun'un Kolpınar Mahallesi'nde yaşayan ve kayıp olan Aleyna Durmaz'ı küçük bir ipucundan yola çıkarak Hatay'da bulunmasında yardımcı oldu.

Objektif Özel Dedektiflik Bürosu ekipleri Samsun'un Kolpınar Mahallesi'nde yaşayan ve kayıp olan Aleyna Durmaz'ı küçük bir ipucundan yola çıkarak Hatay'da bulunmasında yardımcı oldu.

Samsun'da 8 Şubat'ta Sabah Saat 10.00'da Kolpınar Mahallesi'ndeki evlerinden alışverişe gidiyorum diye çıkan ve 20 gündür kayıp olan Aleyna Durmaz'ın Hatay'a kaçırıldığı ortaya çıkmıştı.  Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro ve Hatay Emniyeti'nin ortak çalışmasıyla Aleyna  kaçırıldığı evden alınarak Çocuk Esirgeme Kurumu'na daha sonra ailesine teslim edilmişti.

Olay da kaybolma vakasını takip eden Objektif Özel Dedektiflik Bürosu'nun  Aleyna'nın sazının altında bulduğu "Karagözlüm" notu olayın çözülmesini sağladığı öğrenildi. 

KÜÇÜK BİR İPUCUNDAN SONUCA

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Objektif Özel Dedektiflik Bürosu yetkili Murat Tümer, "Olayı araştırmak ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek üzere Durmaz ailesinin evine gittik. Aleyna'nın babasıyla yaptığımız görüşmede bizde Aleyna'nın özel eşyalarına bakmak için izin istedik. Babanın da onayı ile Aleyna'nın saz çaldığını öğrendim. Sazı elime aldığımda sazının altında bulunan " Karagözlüm" notu gözüme ilişti. Babasına Karagözlüm diye birisinin olup olmadığını sordum? ailede yakınlarında böyle biri olmadığını söyeleyen baba bir kaz dakika sonra aklına birşey gelince birden oturduğu yerde aya kalktı ve Aleyna'nın 15 yaşındayken internetten tanıştığı Yusuf isimli gençle yazıştığını, Yusuf isimli gencin Aleyna 15 yaşında iken ailesinden istediğini fakat aleynanın yaşı küçük olduğu gerekçesi ile kızlarının evlenmesine izin vermediklerini söyledi. Ancak Aleyna ve Yusuf'un görüşmelerini sürdürdüğü, Aleyna 17 yaşına gelince de Yusuf'un Aleyna'yı kaçırarak Hatay'a götürdüğü anlaşılmıştı.
Bu bizim için önemli bir ipucuyla bunu Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile de paylaştık. Aleyna'nın kaçırılma olasılığına karşı Hatay Emniyeti ile irtibata geçildi ve Yusuf isimli gence ulaşıldı. Burada Aleyna'nın kaldığı ev tespit edilerek baskın yapılması ve Aleyna'nın bulunması sağlandı. Objektif Özel Dedektiflik Bürosu olarak böyle bir olayın çözülmesinde yardımcı olduğumuz için çok mutluyuz. 

ARAŞTIRIYORUZ
Objektif Özel Dedektiflik Bürosu olarak, araştırma takip ve dedektiflik konularında Türkiye’nin önde gelen firmalarında uzun yıllar Bireysel ve kurumsal dedektiflik faaliyetleri konusunda edindiği deneyim ve tecrübelerden sonra firma kuruluşunu gerçekleştirmiş, yasal mevzuata uygun, gizlilik, dürüstlük, güven ilkeleriyle çalışan Özel Objektif Dedektiflik Samsun merkezli olup, uzman kadrosu ile Türkiye genelinde ve yurtdışında hizmet vermektedir. İnsanların bu konuda çok bilgi sahibi olmasalar bile yeni yeni ülkemizde yerleşmeye çalışan Özel Dedektiflik Büroları, personel araştırmaları, marka patent koruma, alacak ve haciz takip gibi bir çok alanda hizmet vermektedir. Detaylı bilgi için 0536 825 0201 nolu telefonumuzdan bilgi alabilirsiniz." dedi.