Samsun'da mobeselerden radar cezası mı kesiyor?

TAKİP ET

Sosyal medya da herkes bu paylaşımı konuşuyor. "Samsun halkına duyuru belediye evleri fakülte kavşağı arasında mobeselere yeni cihazlar takılmış 70 km aşdıgınızda 350 tl ceza geliyor benden söylemesi haberiniz olsun" yazısı en çok paylaşılanlar arasına girerken kullanıcılar resmi bir açıklama yapılmasını bekliyor.

Samsun'da MOBESE kameralara cihaz takıldı, sürücülere para cezası kesiliyor iddiası doğru mu?

Samsun'da Belediyeevleri ve Fakültesi kavşağında bulunan MOBESE kameralarına takılan cihaz ile 70 kilometre hızı geçen sürücülere para cezası uygulandığı doğru mu!

Samsun'da Belediyeevleri  ve fakülteye kadar olan MOBESE kameralarına cihaz takıldığı ve 70 kilometre hızı geçen sürücülere 350 TL ceza yazıldığı iddiası sosyal medyanın gündemi oldu.

Samsun'un Canik ilçesi Belediyevleri kavşağı ile Atakum ilçesi fakülte kavşağına kadar olan bölgede bulunan MOBESE kameralara yeni bir cihaz takıldığı ve bu cihaz ile 70 kilometre hızı geçen sürücülere para cezası kesildiği iddiası sürücüleri tedirgin etti.

Samsun'da gündeme gelen iddia sosyal medyada en çok tartışılan konular arasında yer alırken, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Samsun'da böyle bir uygulamanın yapılmadığı yönünde bilgi verdiği açıklansada şuana kadar resmi bir ağızdan herhangi bir açıklama yapılmadı.