Tekkeköy'deki ölüm yolu gazete manşetlerinde

TAKİP ET

Tekkeköy Selyeri'nde 1 kişinin öldüğü ve 5 kişinin de yaranlığı kaza sonrası halk yollara çıktı. Sürekli ölümlü kazaların olduğu yol için önlem alınmasını isteyen öfkeli kalabalık polisle karşı karşıya gelirken, kalabalığı dağıtmak isteyen bir polis ise havaya uyarı ateşi açtı.

Sürekli kazaların yaşandığı Tekkeköy İlçesi Selyeri mevki sakinleri Ordu-Samsun yolunu trafiğe kapatması olayların fitilinin ateşlenmesine sebep olurken, kendini bilmez bazı kişilerin polise taş attığı görüldü. Polis ise öfkeli kalabalığı dağıtmak için havaya uyarı ateşi açtı. 

OLAY
Dün yaşanan olayda Samsun'dan Ordu yönüne seyreden Volkan Ş. idaresindeki minibüs, Sanayi Mahallesi Hacıhasantaş Sokağı'ndaki kavşakta, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet K.'ya çarptı. 
Kazada, bisiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Savrulan aracın sürücüsü ve minibüsteki 5 kişi yaralandı. 
Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 
Bisiklet sürücünün yakınları ve mahalle sakinleri, kavşakta sinyalizasyon bulunmaması nedeniyle kazalar yaşandığını iddia etti. Grup, Samsun-Ordu karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Vatandaşların yetkililerin kavşağa sinyalizasyon kurulacağı sözünü vermesi üzerine yolu açtı.