Termeli Kayıp Balıkçı Ali Korkmaz'ın cansız bedeni bulundu!

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde 26 Temmuz tarihinde balık tutmak için babası ile açıldığı denizde tekneden düşerek kaybolan 21 yaşındaki Ali Korkmaz'ın cansız bedeni balıkçılar tarafından bulundu.

Samsun'un Terme İlçesi'nde 26 Temmuz'da balık tutmak için babası ile açıldığı denizde tekneden düşerek kaybolan 21 yaşındaki Ali Korkmaz'ın cansız bedeni balıkçılar tarafından bulunduğu öğrenildi.  Balıkçıların ağına takıldığı belirtilen Kormaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. 
Olay, 26 Temmuz'da Terme ilçesi Çaltı Burnu mevkiinde meydana geldi. Babası Fatih Korkmaz (43) ve bir personelle birlikte balık tutmak için tekneyle denize açılan Ali Kormaz, iddiaya göre ayağı kabloya takılınca, denize düştü. Kıyıya 2 kilometre mesafede boğulma tehlikesi geçiren Korkmaz, babası tarafından denizden çıkarıldığı sırada yeniden suya kapılarak, gözden kayboldu. Baba, tüm çabalarına rağmen oğlunu bulamayınca, Sahi Güvenlik ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, Ali Korkmaz'ı bulmak için çalışma başlattı. Sahil Güvenlik Dalış Timi ve dalgıçlar, yapılan aramalarda Korkmaz'a ait bir ize rastlayamadı.