CUBO Tellioğlu bayisinde konsept mağazasını açtı! CUBO Tellioğlu nerede?

TAKİP ET

CUBO, Karadeniz Bölgesi'ndeki toptancı bayisi Tellioğlu'nda ilk konsept mağazasını açtı.

Samsun’un Terme İlçesi’nde 10 bin m² kapalı olmak üzere toplam 23 bin m² alanda bulunan Tellioğlu, 45 yıldır sektörde var olan güçlü bir iş ortağı. Bayi; Karadeniz Bölgesi’nde Samsun, Ordu, Sinop, Kastamonu illerinde CUBO ürünleri ile ‘’Yapıda Kusursuz Çözümler’’ sunuyor. CUBO, Tellioğlu aracılığıyla, Karadeniz Bölgesi’nde 200’ün üzerinde satış noktası üzerinden ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.

Kıran Mahallesi TOKİ Konutları teslim tarihi belli oldu! Samsun Haber


Geniş ürün yelpazesi ile yapı malzemeleri sektörüne çözümler üreten CUBO’nun ilk konsept mağazasında, boya grubunda; inşaat ve sanayi boyaları, yalıtım grubunda; ısı ve su yalıtım sistemleri, yapı kimyasalları grubunda; seramik, mermer, granit vb yüzey yapıştırıcıları, teknik ürünler, zemin kaplamaları, zemin güçlendirmeleri, bina güçlendirmeleri alanındaki ürünleri sergileniyor. Efekt boya grubu olarak ifade edilen CuboArte markası ile geliştirilip üretilen dekoratif boya ve kaplamalarının da lanse edildiği mağaza, tasarımı ile de ezberlerin dışında.

Jersey buzağıları Atakum'da ihtiyaç sahiplerine verilmeye başlandı


Bayilerin mağazasına gelen müşterilerin ihtiyacına uygun doğru çözümler sağlamak için böyle showroomlara gerek olduğunu söyleyen CUBO Pazarlama Direktörü Burcu Güngör Özdemir ‘’Karadeniz Bölgesi’nde açtığımız konsept mağazamız bir ilk. Önümüzdeki dönemde yeni bölgelerde yeni konsept mağazalar açmak istiyoruz. Özellikle birçok teknik aşamadan geçen efekt boya ve kaplamalar, yapı kimyasalları ve yalıtım ürünlerinin detaylı teşhirlerini mağazalarda sergilemek son tüketiciye de kolaylık sağlıyor’’ dedi.

Samsunspor'da 3 puan sevinci

CUBO