AVM'ler Kapatılıyor mu?

TAKİP ET

Bilindiği üzere bir çok tekstil markası bir süreliğine faaliyetlerini durdurma kararı almıştı. En son Boyner grup markaları ve YKM mağazaları da basına perakendecilik faaliyetlerini geçici olarak durdurduklarını beyan etmişlerdi.

Kısa süre önce Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği de AVM'lerin kapatılmasına yönelik tavsiye niteliğinde bir karar aldı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneğinden (AYD) yapılan açıklamada; AYD Yönetimi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alınacak önlemleri açıkladığı konuşmasında yer alan “Evinizden çıkmayın” tavsiyesi uyarınca, halk sağlığı için toplum ve perakendecinin de taleplerini dikkate alarak, AVM’lerin kapatılmasına yönelik bir tavsiye kararı aldığı belirtildi.

"İvedilikle bu kararı bekliyoruz"
Açıklamada, AVM’lerin açılış kapanış saatleri kamu otoritesi tarafından belirlendiği için bu konudaki kararı ivedilikle beklediklerinin altı çizildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketine ilişkin, açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu süreçte hiçbir çalışanımız işini kaybetmeyecek"
"Cumhurbaşkanımızın açıkladığı önlemler paketi için teşekkür eder, bu süreçte hiçbir çalışanımızın işini kaybetmeyeceğini belirterek, kiracılarımıza da gerekli kolaylıkların sağlanacağını kamuoyu ile paylaşırız." 

  

Koronavirüs kaç can aldı? Hangi ülkede kaç kişi koronavirüs nedeniyle öldü? Koronavirüs nedir? Coronavirus belirtileri nelerdir? Koronavirüs tedavisi nasıl yapılır? Koronavirüs hakkında merak edilenler ve sıkça sorulan sorular...

HABERİN DETAYLARI ==>https://www.gazetenizolsun.com/guncel/e-devlet-ten-e-mail-yoluyla-koronavirus-bilgilendirmesi-h36126.html

www.gazetenizolsun.com