Sadakatsiz son bölüm analizi, Sadakatsiz 26. Bölüm de neler olacak?

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisinin 25. bölümü 7 Nisan akşamı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin son bölümü hakkında analizimizi yazımızda bulabilirsiniz.

Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Sadakatsiz 25. Bölümünde izleyenler yine Volkan'ın kişilik bozukluğu üzerine yine saç baş yoldurup, sinirleri germesine neden oldu.
Derin'i kimin kaçırdığı konusunda herkes farklı yorumlar yaparken, bu akşamki dizinin akışından şahsen Derin'i Volkan'ın Asya'ya yakınlaşmak için kaçırttığı düşüncesi geldi. Bu arada Derin'in hamile olması da Derya üzerinden öğrenmiş olduk. Derya Derin'in hamile olduğunu Volkan'a söyleyecek mi? önümüzdeki bölümde bunu göreceğiz sanırım. 
Senarist her ne kadar Asya'nın hastası Faruk esrarengiz bir hava verdirip şimşekleri üstüne çeksede bence ters köşe yapacak bir durum ortaya çıkaracak. 
Derin'in Asya ve Volkan'ın viedosunu oynama yaptırdıkları bilgisayarcıyı Selçuk ve Volkan'ın bulmasının ardından Selçuk olayın aydınlatmasında önemli rol oynayacağa da benziyor. 
Dizinin yine sonlarına doğru Volkan'ın Asya ile evinde yakınlaşması ve sarf edilen sözlerde televizyon karşısındakileri sinir küpüne bindirdiğini de görür gibiyim. Sadakatsiz 26. bölüm ile ilgili dizi sonrası bir yayın yapılmadı. 
Fakat bu hafta şu dikkatimi çekti sosyal medyada Sadakatsiz hastag ile çok paylaşım yapılmaması. 
Sadakatsiz severler olayın sığ bir çerçevede sinirleri alt üst eden bir konuda artık diziyi izlemeyi bırakıyor mu sorusunu da akıllara getiriyor. 
Sadakatsiz 26. bölüm de Asya Volkan yakınlaşması daha da süreceği farklı durumlara evrileceği düşüncesindeyim. 
Derin'i kimin neden kaçırdığı konusunda da biraz daha açıklık gelecektir. (Lakin önceki yazılarım da ifade ettiğim gibi Derin'in de planı olabilir.)

Evet 26. Bölüm Fragmanları önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır. Bununla birlikte biraz daha bilgi sahibi olacağımızı düşünüyorum. 

Sadakatsiz 26. Bölüm de neler olacak