Sektörde başarıyla yükselen isim Code Bilişim

TAKİP ET

Genç işadamı Yasin Tamtürk tarafından 2013 yılında kurulan Code Bilişim Teknik Servis ve Yazılım şirketi kısa zaman içindeki sektördeki başarılı yükselişi göz dolduruyor.

Genç işadamı Yasin Tamtürk tarafından 2013 yılında kurulan Code Bilişim Teknik Servis ve Yazılım şirketi kısa zaman içindeki sektördeki başarılı yükselişi göz dolduruyor.

Genç İşadamı Yasin Tamtürk, Code Bilişim Teknik Servis ve Yazılım şirketinin başarı dolu hikayesini Gazetenizolsun.com'a anlattı.
Hem kurucusu ve çalışanı olan Yasin Tamtürk ile yaptığımız söyleşide şunları söyledi: "Özel bilgisayar firmalarında yıllarca teknik servis elemanı olarak çalıştım. Almış olduğum eğitim ve tecrübeyi sektörde daha iyi noktalara getirmek adına kendi firmam olan Code Bilişim Teknik Servis ve Yazılım şirketi'ni 2013 yılında kurdum.

Müşteri potansiyelimizi oluşturarak kaliteli ve güvenli hizmet ilkesi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Zor dönemler geçtiğimiz oldu, bunu kaliteli, dürüst ve temiz iş teslimiyetimizin bize sağladığı güven ile atlattık. 
Şuanda 6 kişilik bir ekibimiz ile her türlü network data alt yapısı, bilgisayar tamirleri, yazıcı, hard disk tamirleri, kamera alarm sistemleri, sıfır bilgisayar ve her türlü donanım cihaz satış işlemleri ile hızla büyüyen, gelişen, üreten ve çalışan bir ekip hizmet vermekteyiz.
Her türlü kurumsal, özel firmalar ile çalışmaktayız. Müşteri potansiyelimiz günden güne artmaktadır. Bu başarıyı da düzenli, titiz, kaliteli, dürüst, güler yüzlü ve bunun sonucunda sağlamış bulunmaktayız" diyerek bu söyleşi için Gazetenizolsun.com'a teşekkür etti. 

Code Bilişim / Network /Teknik Servis/Yazılım
Hürriyet Mah.Alp Gündem Sok.
No: 7/1 İlkadım / SAMSUN
Tel : 0362 431 86 85
Cep : 0542 635 94 93
mail: yasin@codebilisim.com
mail: www.codebilisim.com

Genç İşadamı Yasin Tamtürk