21 Mart Pazartesi Yarın Samsun'da kar tatili var mı?

TAKİP ET

Samsun'da merkez ve ilçelerinde de kar yağışı yer yer etkisini gösterirken, veliler 21 Mart Pazartesi (yarın) eğitime ara verilip verilmeyeceğini ve okulların, özellikle taşımalı eğitimin olduğu yerlerde tatil olup olmayacağını merak ediliyor.

Samsun'da kar yağışı nedeniyle 18 Mart Cuma günü il genelindeki tüm okullar tatil edilmişti, öğrenci ve veliler 21 Mart Pazartesi içinde Samsun'da kar tatili var mı? diye araştırma yapıyor, haber merkezimize mesaj atıyorlar.

SAMSUN VALİLİĞİ UYARMIŞTI
Samsun Valiliği tarafından ilimizde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 18.03.2022 Cuma günü tüm okullarda eğitim-öğretime bir gün ara verilmişti. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile ve malul gazi personelimiz idari izinli sayılmıştı.
Samsun Valiliği dün de açıklama yapmış, Pazar akşam saatlerine kadar ilimizde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiğinden muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır denilmişti.
Yapılan uyarının ardından Samsun merkezde yoğun bir kar yağışı başladı ve Samsunlular pazar sabahına beyaz örtü ile uyandı.

21 Mart Pazartesi eğitim öğretime ara verilen okulların listesi açıklandı

YARIN OKULLAR TATİL OLUR MU?
Kar yağışının yağmur ile karışık devam edeceği bilgisini alan öğrenci ve veliler 21 Mart Pazartesi de Samsun'da kar tatili var mı? Samsun'da 21 Mart eğitime ara verilir mi? diye araştırma yapıyorlar.
Meteorolojiye göre; Samsun'da 20 Mart Pazar ve 21 Mart Pazartesi de yağmur ve yer yer kar yağışlı olduğu belirtiliyor.
Samsun'da kar yağışı sonrası buzlanma olaylarıyla birlikte kaza haberleri de geliyor. 
Hayatı olumsuz etkileyen kar yağışının yerini önümüzdeki hafta sağanak yağmur olması bekleniyor.

BİLGİ PAYLAŞIMI AKŞAM YAPILIYOR
Bilindiği üzere okullar Valilik kararlarıyla tatil edilirken, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün konuyla ilgili bilgiyi saat 21:00 sularında paylaşıyor.
21 Mart Pazartesi günü içinde ilçelerdeki okullarda kar tatili olup olmadığını http://samsun.meb.gov.tr/ den de takip edebilir, gazetenizolsun.com ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Samsun haber