Adapark Göl Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Çarşamba Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Jandarma Bölük Komutanı Ramazan Ünal, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur tüfekçi, esnaf odaları başkanları ve üyeler katıldı.

Dündar, Ramazan Birlik ve Beraberliğimiz Arttırsın”
Programda konuşan Çarşamba Madeni Sanatkârlar Odası Mustafa Dündar, “Cenab-ı allah’a şükürler olsun ki, her sene ramazan ayında bu bereketli iftar sofralarımız sayesinde kardeşliğimizi pekiştirme imkânı buluyoruz. Birarda orucumuzu açıyoruz.” dedi. Başkan Dündar, “Davetimize iştirak eden değerli üye arkadaşlarım odamızın geleneksel iftarına hoş geldiniz şeref verdiniz. Öncelikle terör saldırılarında şehit olan asker ve emniyet görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına sabır yaralılara acil şifalar diliyorum. Oruç nasıl yalnızca aç kalmak değilse iftar da yanlızca yemek değildir. İftar insanların giderek birbirinden koptuğu çağımızda aramızdaki bağlantıyı vurgulayan bir kardeşlik rızasını temsil eder. Bu vesileyle de Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ramazan ayının getirdiği bereketin ülkemizin ve islam aleminin tamamına yayılmasını bu bereketin yalnızca sofralarımıza değil kalplerimize de intikal etmesini temenni ediyor odam adına sizleri saygıyla selamlıyorum.” şeklinde konuştu.
GÜNCEL
Yayınlanma: 17 Haziran 2016 - 15:35
Çarşamba'da Madeni Sanatkârlar iftarda buluştu
Çarşamba Madeni Sanatkârlar Odası üyeleri, geleneksel hale getirdikleri iftar programları ile bir araya gelmeye devam ediyor.
GÜNCEL
17 Haziran 2016 - 15:35
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir





















