Üç gün boyunca Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda sürecek olan Gençler Satranç İl Birinciliği müsabakalarına toplamda 119 sporcu katılım sağladı. Erkeklerde 23 okul 92 sporcu, Bayanlarda 9 okul 27 sporcunun katıldığı satranç il birinciliğinin ilk gün etabında üç tur oynanacaktır. Müsabakalarda dereceye girecek olan sporcular 31 Mart – 03 Nisan 2016 tarihlerinde Sinop ilinde yapılacak olan Satranç Gençler Grup müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcularımıza başarılar dileriz.
GÜNCEL
Yayınlanma: 23 Şubat 2016 - 05:01
OKULSPORLARI GENÇLER SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ BAŞLADI
Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Gençler Satranç İl Birinciliği müsabakaları İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda bugün başladı.
GÜNCEL
23 Şubat 2016 - 05:01
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir



















