Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası'nın (SATEM) 6. Olağan Genel Kurulu sonrasında mevcut başkan Mevlüt Oral, bir kez daha başkan seçildi. 557 delegenin oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Oral, 333 oyla yeniden başkan seçildi. Diğer adaylardan Emrah Mehmet Yılmaz 158, Nejdet Kılıç ise 63 oy aldı. Kullanılan 3 oy da geçersiz sayıldı. Mevlüt Oral, üyelerinin sorunlarının çözümü için ellerinden geleni her zaman yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirterek, tüm üyelere teşekkür etti. Oral'ın yönetim listesi şu isimlerden oluştu: Ramazan Mırık, Cihan Ak, Giray Şen, Kadir Gönül, Ali Mırık, Muharrem Kalelioğlu, Numan Ekmekçi, Hüseyin Özsemir.
GÜNCEL
Yayınlanma: 11 Ocak 2018 - 18:44
Samsun Emlakçılar Odası seçimini kim kazandı?
Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası'nın (SATEM) 6. Olağan Genel Kurulu sonrasında mevcut başkan Mevlüt Oral, bir kez daha başkan seçildi.
GÜNCEL
11 Ocak 2018 - 18:44
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir



















