Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu, Valilik Konağı'nda karantinaya alındığı ve sağlık durumunun daha iyi olduğu bildirildi.
Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kutlamalarına katılamayan ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda karşılamaya gelemeyen Vali Dr. Zülkif Dağlı'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve bu yüzden de tedbiren Vali Konağı'nda karantina altına alındığı öğrenildi.
Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve 14 günlük karantina süresini tamamlamasının ardından göreve başlayacağı da kaydedildi.
GÜNCEL
Yayınlanma: 01 Kasım 2020 - 23:39
Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı karantinada
Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve karantina altında olduğu öğrenildi.
GÜNCEL
01 Kasım 2020 - 23:39
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir



















