Çakır, yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi: "
Sevgili Meslektaşlarım...
Yaklaşık 2.5 yıldır büyük bir gururla yürüttüğüm Samsunspor Medya Sorumluluğu görevimden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Geçen zaman içinde acı ve tatlı günlerimiz olmuştur. Kimseye kırgın değilim, herkese hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal edin. Yeni yönetim kurulumuzu zor günlerin beklediği de bir gerçektir. Ancak, geçmişte olduğu gibi yine zorlukların üstesinden gelip Samsunspor'umuzu layık olduğu Süper Lig'e çıkaracağına inancım tamdır. Yeni yönetimimize başarılar diliyorum.30.12.2014 Saygılarımla."
GÜNCEL
Yayınlanma: 30 Aralık 2014 - 11:54
Yusuf Ziya Çakır Samsunspor'dan ayrıldı
Samsunspor'da 2,5 yıldır basın sorumlusu olarak çalışan gazeteci Yusuf Ziya Çakır görevinden ayrıldı. Samsun'da yıllardır basın sektörünün içinde başarı çalışmalara imza atan Çakır, yaklaşık 2,5 yıldır da Samsunspor'da basın sorumlusu olarak görev yapıyordu.
GÜNCEL
30 Aralık 2014 - 11:54
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir



















