İnternet kullanıcıları, "Samsun'da deprem mi oldu?" sorusuna yanıt arıyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,4 büyüklüğündeki deprem Samsun'da da hissedildi.
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Samsun ve çok sayıda ilden de hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı birçok kentte hissedildi. Depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor.
GÜNCEL
06 Şubat 2023 - 06:38
Güncelleme: 06 Şubat 2023 - 06:55
Kahramanmaraş'ta 7,4 büyüklüğünde deprem! Samsun'da sallandı
Kahramanmaraş olan 7,4 büyüklüğündeki deprem Samsun'da da hissedildi. Deprem sonrası açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dördüncü seviye alarm ortaya koyduk. Bu, uluslararası yardımı da içeren bir alarmdır."
GÜNCEL
06 Şubat 2023 - 06:38
Güncelleme: 06 Şubat 2023 - 06:55
İlginizi Çekebilir