Üç köyü birbirine bağlayan noktaya konuşlanan Tekkeköy Kızılay Ekibi Samsun şubesi Karaçay köyüne 2 tır yardım bir transportır mutfak malzemesi ve Tekkeköy Kızılay yönetimi ,gönüllü çalışanları ,gönüllü işadamları, gönüllü gazeteciden oluşan 50 kişilik ekip ile gece gündüz demeden depremzedelerin ihtiyacına koştu .9 kişilik profesyonel aşçı Ekibi ile tam teşkilat mutfak kurarak beş gün boyunca günde iki defa üç çeşit yemek çıkartarak depremzede köylülerinin sıcak yemek ihtiyaçları karşılandı.
2 tır malzeme içinde Battaniye yorgan yastık elektrikli ısıtıcı odunu kömürü ocağı çay makineleri bebek bezleri mamalar her yaş İçin kıyafet mont kaban ayakkabı erzak çocuklar İçin oyuncak akla gelen her ne ihtiyaç varsa depremzedelere dağıtılarak bir nebzede olsa yaşamlarını kolaylaştırmaya yaralarını sarmaya çalıştılar.
Yüreklerde sıcacık bir dua yüzlerce mutlu bir gülümseme ile köylüler tarafından uğurlanan Tekkeköy Ekibi Samsun’a dönerek bir sonraki yardım çalışması İçin kollları sıvamaya hazırlanıyor.


