AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı'nın konferans ve sohbetlerinde vatandaşlar akıllarına takılan soruları da rahatlıkla sordular. Kırcalı'da soruları açıklıkla cevapladı. Kırcalı Şırnak'ta Uzman Onbaşı Mehmet Karatut'un Bafra'nın Sarıkaya mahallesinin balkonu ocağını Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte ziyaret ederek şehit ailemizin paylaşın ve dua etti.
AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Dilekçe komisyonu üyeleri Orhan Kırcalı'nın açıklamalarında şunları söyledi: Bizi sarsan çok üzücübir haber aldık. Şırnak'ta görev yapan Bafralı hemşerimiz Uzman Onbaşı Mehmet Karatut şehitlik mertebesine ulaştı. Tüm programlarımızı iptal ederek şehidimizin Bafra'da ki baba ocağını giderek ailemizin yanında sağlar. Polis haftası içindeyiz. Polislerimiz şehadeti ve gaziliğini gözleyerek devletimizin, milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamaktadır. Polislerimizin polisleri ve polis teşkilatımızın 172.kuruluş yılını kutluyorum. Şehidimiz Mehmet Karadut ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum mekânları cennet olsun, gazilerimize söyleyerek sunuyorum saygılarımı.
AK parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı anayasa değişikliği hakkında konuşmak örnek açıklamalar yaparak şunları söyledi: 16 Nisanda, Samsunumuzun için bir halka açık parti, tüm AK Parti ailesinin tüm kademeleriyle beraber seferberlik halinde çalışıyoruz. Biz anayasa değişikliğinin gerekçelerini, 18 maddeyi ve değerlerini ülkemizin yararına anlatıyoruz. Biz 80 milyon insanımızı kardeş görüyoruz. Halk oylaması demokratik bir süreç ve insanlarımızın tercihli de herkes saygı duymalıdır. Biz evet diyeni de hayır diyeni de ülkemizin güzel insanları görüyoruz. Evet demeleri için çalışıyoruz. Siyasetin dili kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı olamaz. Olmamalıdır.Biz anayasa değişikliğini ülkemizin geleceği için gelecekte krizler, kaoslar olmasın diye istiyoruz. Bizleri gittiğimiz her yerde karşılayan, ağırlayan, dinleyen, soru soran, işyerlerinde, kahvelerinde misafir eden tüm hemşerilerime, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, bizlere refakat eden il koordinatörlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza , mahalle başkanlarımıza, meclis üyelerimize, tüm teşkilat kademelerimize çok teşekkür ediyorum.
AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Dilekçe komisyonu üyeleri Orhan Kırcalı'nın açıklamalarında şunları söyledi: Bizi sarsan çok üzücübir haber aldık. Şırnak'ta görev yapan Bafralı hemşerimiz Uzman Onbaşı Mehmet Karatut şehitlik mertebesine ulaştı. Tüm programlarımızı iptal ederek şehidimizin Bafra'da ki baba ocağını giderek ailemizin yanında sağlar. Polis haftası içindeyiz. Polislerimiz şehadeti ve gaziliğini gözleyerek devletimizin, milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamaktadır. Polislerimizin polisleri ve polis teşkilatımızın 172.kuruluş yılını kutluyorum. Şehidimiz Mehmet Karadut ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum mekânları cennet olsun, gazilerimize söyleyerek sunuyorum saygılarımı. AK parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı anayasa değişikliği hakkında konuşmak örnek açıklamalar yaparak şunları söyledi: 16 Nisanda, Samsunumuzun için bir halka açık parti, tüm AK Parti ailesinin tüm kademeleriyle beraber seferberlik halinde çalışıyoruz. Biz anayasa değişikliğinin gerekçelerini, 18 maddeyi ve değerlerini ülkemizin yararına anlatıyoruz. Biz 80 milyon insanımızı kardeş görüyoruz. Halk oylaması demokratik bir süreç ve insanlarımızın tercihli de herkes saygı duymalıdır. Biz evet diyeni de hayır diyeni de ülkemizin güzel insanları görüyoruz. Evet demeleri için çalışıyoruz. Siyasetin dili kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı olamaz. Olmamalıdır.Biz anayasa değişikliğini ülkemizin geleceği için gelecekte krizler, kaoslar olmasın diye istiyoruz. Bizleri gittiğimiz her yerde karşılayan, ağırlayan, dinleyen, soru soran, işyerlerinde, kahvelerinde misafir eden tüm hemşerilerime, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, bizlere refakat eden il koordinatörlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza , mahalle başkanlarımıza, meclis üyelerimize, tüm teşkilat kademelerimize çok teşekkür ediyorum.



















