İşadamı Ramazan Mırık, 24 Haziran da yapılacak olan seçimler için AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mırık, "Sayın Cumhurbaşkanım yolu gösterdi, hedefi belirledi. İnşallah 24 Haziran 2018 de yolumuz hayırlı olur. Sonuçları itibari ile Devletimizin bekası, Milletimizin Birliği, Ümmettin huzurunu tesis ve daim olur İnşallah. Bu kutlu yolda Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği hedeflere ulaşmak adına maddi, manevi tüm mücadelerde yer alacağım. Karınca misali safım belli, Ülkemin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için başımla birlikte mücadelenin içerisinde olacağım. Bu duygularla, Samsun Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklamaktan gurur ve onur duyuyorum.Bu kutlu ve meşakatli yolda Allahtan hayırlısını diliyor, dua ve desteklerinizi bekliyorum." dedi.
SİYASET
Yayınlanma: 26 Nisan 2018 - 22:24
Ramazan Mırık Milletvekili aday adayı oldu
İşadamı Ramazan Mırık, 24 Haziran da yapılacak olan seçimler için AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu.
SİYASET
26 Nisan 2018 - 22:24
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir























