"SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ÖNGÖRMÜYORUZ" Uygulama ile günlük hayatın etkilenmeyeceğini vurgulayan Kurtulmuş, temel hak ve özgürlüklerden geri adım atılmayacağını söyledi. Kurtulmuş, OHAL'in gündeme gelmesinin ardından merak edilen sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı konusunda da net bir yanıt vererek, "Kesinlikle sokağa çıkma yasağı öngörmüyoruz" dedi.
SİYASET
Yayınlanma: 21 Temmuz 2016 - 11:41
Sokağa çıkma yasağı olacak mı?
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, dün ilan edilen OHAL'e ilişkin olarak "Sokağa çıkma yasağı öngörmüyoruz. 1-1,5 ay içinde işimizi tamamlarız ve Türkiye normale döner" dedi.
SİYASET
21 Temmuz 2016 - 11:41
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir



















