Oyuncular Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda toplanan oyuncular pasta keserek aldıkları dereceyi kutladı.
Çarşamba Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, “Kulübümüz daha yeni bir kulüp. İlk katıldığımız turnuvadan derece ile dönmek bizim için umut verici. Önümüzdeki yıllarda oyuncularımızdan şampiyonluk bekliyoruz” şeklinde konuştu.
SPOR
Yayınlanma: 27 Ocak 2015 - 08:36
İlk kez katıldılar Samsun üçüncüsü oldular
Geçtiğimiz yıl kurulan Çarşamba Gençlik Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Samsun'da düzenlenen turnuvadan üçüncülükle döndü.
SPOR
27 Ocak 2015 - 08:36
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir






















