Samsunspor maçını izlemek için stada üzerine giydiği Samsunspor forması ile tek başına gelen taraftarın Mehmet Çakır isimli bir vatandaş olduğu açıklandı. Samsun doğumlu olan Samsunspor taraftarı olan Mehmet Çakır'ın 3 yıldır Diyarbakır'da yaşadığı açıklandı.Samsunspor'un Diyarbekirspor ile olan maçını kırmızı beyazlı forması ile tribünde tek başına izleyen Mehmet Çakır, burada kendisini görüntüleyen Samsunspor basın birimi çalışanlarına ise “Şehrimizi terk ettik ama Samsunsporu terk etmedik” dediği öğrenildi.
SPOR
Yayınlanma: 25 Eylül 2018 - 22:30
Samsunspor Maçını Diyarbakır'da Tek Başına İzleyen Taraftar Merak Uyandırdı
Samsunspor'un 1-0 yenildiği Diyarbekirspor maçını tribünde Samsunspor forması ile Diyarbakır'da izleyen tek taraftar merak uyandırdı.
SPOR
25 Eylül 2018 - 22:30
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir






















