Edinilen bilgiye göre, 09 LR 813 plakalı kamyonla Aydın'dan yola çıkan ve Samsun yönüne giden Mevlüt Erdem (44), Çakallı mevkisinde mola verdi. Erdem, yemek sonrası aracına geçti. Aracın 2 gün aynı yerde durması üzerine şüphelenen vatandaşlar, Kavak İlçe Jandarma Komutanlığına ihbarda bulundu.
Jandarma ekiplerince kilitli kamyon kapısının çilingire açtırılmasının ardından Mevlüt Erdem'in (44) araçta öldüğü belirlendi. Kavak Belediyesine ait cenaze aracı ile Kavak Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Erdem, daha sonra otopsi için Samsun'a gönderildi.
ASAYİŞ
Yayınlanma: 15 Ekim 2014 - 10:01
Kamyon sürücüsü aracında ölü bulundu
Kavak ilçesinde kamyon sürücüsü aracında ölü bulundu.
ASAYİŞ
15 Ekim 2014 - 10:01
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir






















