Fenerbahçe'de yeni sezon kadro planlaması kapsamında Dominik Livakovic'in geleceği merak edilirken, Hırvat kaleci için sürpriz bir gelişme yaşandı.
Barcelona devreye girdi
Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre Barcelona, Dominik Livakovic transferi için Fenerbahçe ile resmi temas kurdu. İspanyol devinin, kaleci transferinde Livakovic'i önemli adaylardan biri olarak değerlendirdiği belirtildi.
İki kulüp arasındaki görüşmelerin ilerlediği ve transfer sürecinin son aşamaya geldiği iddia edildi.
Transfer bedeli belli oldu mu?
Livakovic'in transferi için Barcelona'nın Fenerbahçe'ye yaklaşık 3-4 milyon euro seviyesinde bir bonservis bedeli ödemesinin gündemde olduğu öne sürülüyor.
Ancak taraflar arasında henüz resmi anlaşma açıklanmış değil. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.
Livakovic Barcelona'ya mı gidiyor?
Fenerbahçe'de forma rekabetinde geride kalan Livakovic'in Barcelona'ya transfer ihtimali futbol gündemine damga vururken, sarı-lacivertli yönetimin İspanyol kulübünden gelecek teklifi değerlendirmesi bekleniyor.
Ertan Süzgün'ün aktardığı bilgilere göre görüşmelerde son aşamaya gelinirken, transferin tamamlanması için kulüpler arasındaki son detayların görüşülmesi bekleniyor.
Kaynak: Ertan Süzgün
Haber: Emirhan Karataş - Gazeteniz Olsun