Ünal, yaptığı açıklamada, Doç. Dr. Erol Akkuzu'nun danışmanlığında, araştırma görevlileri Özkan Evcin ve Abdullah Ugış'ın arazi araştırmaları yaptığını belirtti. Su samurunun, çalışmalar kapsamında kurulan foto kapana takıldığını anlatan Ünal, "Ayrıca, görüntüler arasında gri balıkçıl türü de tespit edildi. Bu türlerin ekolojisi ve biyolojisi ile ilgili Türkiye ve Kastamonu yaban hayatı literatürüne katkı sağlanacağını düşünüyoruz" diye konuştu.
GÜNCEL
Yayınlanma: 11 Şubat 2015 - 09:05
Kastamonu'da su samuru ve gri balıkçıl görüntülendi
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sabri Ünal, Germeçtepe Baraj Gölü'nde su samuru ve gri balıkçıl görüntülendiğini bildirdi.
GÜNCEL
11 Şubat 2015 - 09:05
@gazetenizolsuncom Samsun'da adrenalin sınır tanımıyor. On binler Karadeniz'in en büyük macera parkı Canik Macera Parkı'nda buluşuyor. ???? #CanikMaceraParkı'nda buluşmaya devam ediyor... ???? Yer: Hasköy Mahallesi /Canik Meşe Orman Park ???? Konuma ulaşmak için: https://maps.app.goo.gl/TJcLvhPHGVZYHcHa6
♬ Samsun’un Kalbi - orijinal ses - Samsun’un Kalbi
İlginizi Çekebilir



















