Samsun Haber... Havza Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Ergene Çorlu Havza Çiftlik Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümin Aslan ikincisi düzenlenecek tirit gecesi hakkında bilgiler vererek bir süre sohbet ettiler.
Ergene Çorlu Havza Çiftlik Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümin Aslan; “Tanıtım faaliyetlerimiz kapsamında bu yıl ikincisi düzenleyecek olduğumuz tirit gecesi ile ilçemizin tanıtımına destek olmayı hedeflemekteyiz. Hem gurbetteki hemşerilerimizin birlik ve beraberliğine katkı sunacağız hem de ilçemizin kültür, tarih ve turizm anlamında tanıtımı yapılacak.”dedi.
Havza Belediye Başkan Vekili İsmail Şengül ise; “Gurbetteki hemşerilerimizin birlik ve beraberliği, aynı zamanda ilçemizin tanıtımını yapmak için mücadele eden tüm hemşeri derneklerimiz İlçemiz adına önemli görevler yapmaktalar. Öncelikle bu emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sizlere kolaylıklar diliyorum. İnşallah nasip olursa sizleri yalnız bırakmayacağız.”dedi.
Konuşanın ardından Ergene Çorlu Havza Çiftlik Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümin Aslan, Ergene Çorlu Havza Çiftlik Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümin Aslan’e program davetiyesi takdim ederek program için hazırlatılan atkı hediye etti.
Havzalı Dernek Başkanı Aslan’dan Tirit Daveti
Ergene Çorlu Havza Çiftlik Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümin Aslan Havza Belediye Başkan Vekili İsmail Şengül’ü ziyaret ederek bu yıl ikincisi düzenlenecek olan tirit programına devet etti.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Canik’te gündem eğitim ve turizm! Sandıkçı, Karaaslan’ı ağırladı
Samsun'da mülakatsız personel alımı, Samsun'da o kurum Sözleşmeli Personel Alacak!
Çarşamba’da Selden Etkilenen Tarım İşçilerine Samsun Kızılay'dan beslenme desteği
Samsun’da Ulaşıma Zam Kapıda! Yeni Tarife Komisyondan Geçti
Otopark görevlisi Hasan ağlattı! Ölüm haberini duyanlar şoke oldu