Aston Villa ve Milan anlaşmaya yakın
Moretto'nun aktardığı bilgilere göre Aston Villa, Rafael Leão için Milan ile görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz ekibinin transferin mali yapısı üzerinde çalıştığı ve tarafların anlaşmaya oldukça yakın olduğu belirtildi.
Aston Villa'nın Leão'ya Galatasaray'ın sunduğu maaş seviyesine ulaşamayacağını bildirmesine rağmen Portekizli yıldızın Premier Lig'de oynama fikrine öncelik verdiği ifade edildi. Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery'nin de oyuncuyla görüşerek transfer konusunda ikna etmeye çalıştığı aktarılıyor.

Galatasaray da yarışta
Galatasaray cephesi ise transferden henüz vazgeçmiş değil. Sarı-kırmızılıların Milan ile 45 milyon euro garanti bonservis ve bonuslar üzerinden anlaşmaya vardığı yönündeki bilgiler sonrası son kararın Leão'ya kaldığı belirtiliyor.
Bu nedenle transferde artık gözler tamamen Rafael Leão'nun kararına çevrilmiş durumda.
Haber: Emirhan Karataş - Gazeteniz Olsun